Over Curacao Vastgoed Management

Beheer, verhuur en verkoop van vastgoed en bouw van zwembaden...

ONZE ONDERNEMING

Curaçao Vastgoed Management is in 2011 opgericht en heeft jarenlange ervaring en kennis in zowel financiering als onroerend goed. Onze aandachtsgebieden hebben wij hieronder in meer detail beschreven.

 

 

ONZE AANDACHTSGEBIEDEN

BEHEER VAN VAKANTIE VILLAS OP BLUE BAY

Naar volle tevredenheid van onze klanten verzorgen wij het volledige beheer van vele huizen en appartmentencomplexen op Curaçao. Zowel het onderhoud, de financiële administratie, de verhuur als het contact met de huurders zijn bij ons in professionele handen.

VERHUUR & VERKOOP OP BLAUWBAAI

Wanneer u uw woning in Julianadorp of op Blauwbaai voor kortere of langere tijd wil verhuren dan wel wenst te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de publicatie van uw woning op onze eigen website boren wij met succes de meest uiteenlopende kanalen aan om uw woning te verhuren dan wel te verkopen.

CURAPOOLS ZWEMBADEN

Curapools maakt prachtige zwembaden en kan de gehele landscaping rondom uw bad verzorgen. Ook als u in Nederland woont of als gelijkertijd uw huis gebouwd wordt, kunnen wij alles goed met u afstemmen via Skype, Whatsapp enz.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info.cvm.bv@gmail.com of telefonisch via +5999 5108299

Contactformulier

<