Te huur: Salinja View Studenten Appartementen

Vlakbij Seaquarium Boulevard, mooie studentenkamers met fantastisch uitzicht te huur...

SALINJA VIEW STUDENTEN APPARTEMENTEN – SUPER CENTRAAL MET SCHITTEREND UITZICHT

Salinja View Studenten Appartementen biedt de gezelligheid van het wonen met andere studenten, maar de luxe en privacy van een eigen appartement!

Het appartementencomplex Salinja View ligt zeer centraal, slechts op 5 minuten van de meest bekende stranden, beach clubs en Willemstad centrum!

Het complex telt 15 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. Alle appartementen hebben een gezamenlijke ruimte met open keuken, 3 (slaap)kamers met airconditioning en een badkamer. Je deelt je appartement dus maar met 2 andere personen. Verder is er een balkon aan de voorzijde, dat een schitterend uitzicht biedt en heerlijk op de wind gelegen is. Er is ook nog een balkon aan de achterzijde. Alle appartementen zijn gemeubileerd en hebben een eigen snelle wireless internetaansluiting. Verder is er een BBQ-plaats en een gezamenlijke wasruimte en staan er verschillende picknicktafels op het terrein.

Het veilige complex is geheel omheind.

Er is voldoende parkeergelegenheid beneden aan de straatzijde en tegen een kleine vergoeding kun je parkeren achter de toegangspoort naast het complex.

___________________

Huurprijs: Nafl 725 per maand
Beschikbaarheid: per direct
Note: de huurprijs is exclusief toeristenbelasting, gas, elektra, water en wasgeld.

In de zomermaanden juli en augustus zijn enkele kamers en appartementen bij Salinja View Studenten Appartementen beschikbaar voor vakantieverhuur op weekbasis!

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info.cvm.bv@gmail.com of telefonisch via +5999 5108299

En kijk ook eens op: www.facebook.com/SalinjaView

Hi Grace, thanks for your inquiry. This morning the apartment was booked for the month of April, but I did not update the calendar yet, sorry for that! Hope and trust you will find a nice place to stay in Curaçao! Kind regards, Brit

SVSA - the view

SVSA - BBQ area

SVSA Vakantie Kamerverhuur

SVSA #C5

SVSA - bedroom 1

SVSA - bedroom 2

SVSA - the view

Salinja View Studenten Appartementen

<