Te koop: Villa BB34 op Blue Bay Heights

Luxe villa met magnifiek land- én zeezicht en privé-zwembad...

BLUE BAY HEIGHTS – DE MEEST EXCLUSIEVE SECTIE VAN BLAUWBAAI

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan van Megesen via info@cvmbv.com of telefonisch via +5999 5620025.

Contactformulier

 

BB34 is gelegen op de weidse heuvel rechts van het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel de Caribische zee als over het groene Curaçaose land. Het kavel ligt heerlijk op de wind en in een glooiende bocht van de weg naar het westen, waardoor je de zon ‘s avonds letterlijk in zee kunt zien zakken. De villa is in 2013  voltooid.

Deze villa heeft alles wat je je zou kunnen wensen.

Op een ruim kavel wordt een echte Caribische tropische villa met carport en zwembad gerealiseerd. De villa kom je via een ruime entree binnen, waarna je in de woonkamer komt met grote schuifpui naar terras en met een waanzinnig uitzicht over Blauwbaai. Het wordt een genot om te koken in de ruime open keuken met openslaande deuren naar de voorpatio waar je eettafel uitzicht heeft over zee en waar je de zon in de zee zal zien zakken. Terwijl de zon ondergaat, zal je tegelijkertijd aan de achterkant het eiland zelf vol met lichtjes achter het zwembad zien schitteren. Het lekkere terras zal een panoramisch uitzicht bieden op het ruime zwembad, de golfbaan en je kan helemaal kijken tot de andere kant van het eiland.

Vanuit de woonkamer kom je ook direct in de hoofdslaapkamer met ruime walk-in-closet en eigen volledige badkamer. Verder heeft de hoofdslaapkamer ook nog een eigen overdekte patio.
Vanuit de hal kan je naar het gastentoilet, de berging die ook weer toegang tot de carport biedt en via de trap naar de 2 overige slaapkamers die zich op de eerste verdieping bevinden. Deze slaapkamers beschikken elk weer over een ruime patio die volledig over de zee uitkijkt. Een van deze patio’s is tevens vanaf de hal bereikbaar waardoor er ‘s avonds door iedereen heerlijk van de ondergaande zon kan worden genoten.
De exotische tuin met planten en bomen van over de hele wereld biedt weinig onderhoud. De gehele tuin is voorzien van een geautomatiseerd drip-systeem welk vanuit de ‘grijswater’ installatie van Blauwbaai gevoed kan worden.

Deze ruime villa bied ruimte en comfort in een exotische Caribische sfeer. Kom het gevoel ervaren en maak nu een afspraak.

Slaapkamers Badkamers Woning opp Kavel opp
Prijs: $ 545.000,-
3 2 +/- 250m2 817 m2


<