Te koop: Villa BB35 op Blue Bay Heights

Luxe villa met magnifiek land- én zeezicht en privé-zwembad...

BLUE BAY HEIGHTS – DE MEEST EXCLUSIEVE SECTIE VAN BLAUWBAAI

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan van Megesen via info@cvmbv.com of telefonisch via +5999 5620025.

Contactformulier

 

De villa BB35 is gelegen op de uitgestrekte heuvel ‘Blue Bay Heights’ rechts van het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel zee als land. Het kavel ligt heerlijk op de wind in een glooiende bocht van de weg naar het westen waardoor je de zon ‘s avonds letterlijk in de zee zal zien zakken. De villa is in 2012 opgeleverd.

Deze luxe villa heeft alles wat je je zou kunnen wensen. Op een ruim kavel wordt een Spaans-Caribische villa met zwembad en carport gerealiseerd. Via de entrée komt u in de royale hal waar zich het gastentoilet en de wasruimte bevinden. Via de hal bereikt u aan uw linkerzijde de hoofdslaapkamer met ruime inloopkast en badkamer ensuite. In het midden van de woning is de half-open keuken gesitueerd. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur van topkwaliteit. Vanuit de keuken heb je niet alleen zicht op en contact met de woonkamer en het overdekte terras, ook heb je een fenomenaal uitzicht als je staat te koken! Aan de achterkant van de villa bevindt zich de woonkamer, de studeerkamer en het overdekte terras. Door het hoge plafond met vide is er veel licht en doet de woning zéér ruimtelijk aan. De woonkamer geeft via het overdekte terras toegang tot de tuin en het zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat de woning op een hooggelegen kavel is gebouwd, is het uitzicht op de begane grond en vanaf het zonneterras bij het zwembad zeer indrukwekkend. Het terras geeft een panoramisch uitzicht op de golfbaan en je kan helemaal kijken tot de andere kant van het eiland. Op de boven gelegen verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is er een zeer groot terras aan de voorzijde dat zowel vanuit twee slaapkamers als vanuit de open hal bereikt kan worden. Dit zeer ruime terras kijkt volledig over de zee uit, waardoor er ‘s avonds door iedereen heerlijk van de ondergaande zon kan worden genoten. De exotische tuin met planten en bomen van over de hele wereld biedt weinig onderhoud. De gehele tuin zal worden voorzien van een geautomatiseerd drip-systeem, welk vanuit de ‘grijswater’ installatie van Blue Bay gevoed kan worden. Deze ruime villa biedt ruimte en comfort in een Spaans-Caribische sfeer. Kom het gevoel ervaren en maak nu een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaapkamers Badkamers Woning opp Kavel opp
Prijs: $ 620.000,-
4 3 +/- 240m2 835 m2
<