Curapools zwembaden

Een nieuw zwembad? Wij bouwen snel en voordelig zwembaden van hoogwaardige kwaliteit!

CURAPOOLS – DE ZWEMBADBOUWER VAN CURACAO

Vanaf het allereerste ontwerp van uw zwembad denkt Curapools met u mee over de vorm, de ligging en de inrichting. Wij doen u graag suggesties aan de hand, maar u bent uiteindelijk degene die bepaalt of er een loungebank in het zwembad komt, hoe de trap eruit moet zien, welke kleur en welk formaat de zwembadrand krijgt of er glasmozaïek langs de waterlijn wordt gebruikt etc.

Curapools heeft ruime ervaring in het bouwen van alle soorten en maten zwembaden. Of het nu gaat om een ingegraven zwembad, een infinity pool of een deels bovengronds bad, wij weten precies hoe we tot het juiste resultaat moeten komen. Alle zwembaden die wij bouwen, worden vervaardigd met hoogwaardige materialen uit de VS en gewapend spuitbeton, een voorwaarde voor een zwembad dat vrij is van lekkage! Ook de afwerking rondom het zwembad zoals het pomphuis, het terras of een palapa verzorgen wij graag voor u.

Curapools is onderdeel van Curacao Vastgoed Management B.V. Wij zijn een kapitaalkrachtige onderneming die binnen de afgesproken periode uw bad realiseert. In tegenstelling tot vele financieel instabiele eenmanszaken heeft u bij ons te maken met een onderneming die haar afspraken punctueel nakomt. Uiteraard kunnen wij u referenties geven van meerdere klanten.

Voor meer informatie en het geheel vrijblijvend opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via info.cvm.bv@gmail.com of +5999 5108299

Contactformulier

 

Curapools zwembaden

Curapools zwembaden

Curapools zwembaden

Curapools zwembaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<